Υπηρεσίες Hi Web

Πρώτη θέση Google - Search Engine Optimization

Βελτιστοποίηση Websites (SEO) – Η σχεδίαση και ανάπτυξη μιας ιστοσελίδας αποτελεί το πρώτο και ίσως και το σημαντικότερο βήμα για την online παρουσία της επιχείρησής σας. Εκτός από την αισθητική πλευρά που αφορά κυρίως στην πρώτη εντύπωση, το ζητούμενο είναι να είναι λειτουργική και φιλική όχι μόνον στο χρήστη (user friendly) αλλά και στις μηχανές αναζήτησης (SEO friendly).

Η προώθηση μιας ιστοσελίδας μέσω της υπηρεσίας SEO στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης μέσω της βελτιστοποίησής της είναι μία εξαιρετικά επίπονη διαδικασία, πολυδιάστατη, με πληθώρα τεχνικών παραμέτρων και απαιτεί αφοσίωση, επιμονή, υπομονή και συνεχή ενασχόληση.Hosting - Φιλοξενία ιστοσελίδων:

Ένα από τα σημαντικά πράγματα για την ομαλή λειτουργία του δικτυακού σας τόπου είναι η φιλοξενία (hosting) στους servers.

Αναλαμβάνουμε να φιλοξενήσουμε την ιστοσελίδα σας σε ταχύτατους servers με καθημερινό backup των πολύτιμων δεδομένων σας σε υπερσύγχρονο data center.

Αποτέλεσμα: Γρήγορο άνοιγμα (φόρτωμα) τις σελίδας σας και των γραφικών animation, scripts & διασφάληση των αρχείων του δικυακού τόπου σας.

Κατοχύρωση ονόματος

Αναλαμβάνουμε την κατοχύρωση  του δικού σας ονόματος - domain με όποια κατάληξη θέλετε :

.gr - .eu - .com - .com.gr - .co.gr - .net - .info - .org -.org.gr - .net.gr - .gov - .gov.gr - .edu - .edu.gr - .tv ...κ.τ.λ.π.Social Media Marketing

Social Media Marketing είναι η η διαδικασία προσέλκυσης κίνησης (traffic) ή “προσοχής” μέσω των social media sites. Πρόκειται για μία από τις πιο σύγχρονες μεθόδους Internet Marketing για την online προβολή της δραστηριότητάς σας και την οικοδόμηση σχέσης εμπιστοσύνης με τους ενδιαφερόμενους για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρετε.

Στα πλαίσια μίας social media στρατηγικής, που μαζί θα δημιουργήσουμε, θα επιλέξουμε τις πιο αποδοτικές online κοινότητες (Facebook, Twitter, Google+, YouTube, Linkedin, Pinterest, Instagram κτλ) σε σχέση με το target group των χρηστών που επιθυμείτε, με στόχο την ενίσχυση της παρουσίας σας στο διαδίκτυο και την περαιτέρω αναγνωρισιμότητα (awareness) του brand σας.

Call Now ButtonCall to Hi Web